Yüksekokulumuzun TÜBİTAK 2209-B Projesi Kabul Edildi

ÜBİTAK’ın teknolojik dönüşümün sağlanması ve değer zincirinde istenilen seviyelere ulaşılması için alanlarında başarılı öğrencileri desteklediği, üniversite-sanayi iş birliğini geliştirmek ve yeni teknolojilere öğrencilerin erişimini sağlamak amacıyla çağrıya çıktığı “TÜBİTAK 2209-B “Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı” başvuru sonuçları açıklandı.

Yüksekokulumuzun Kurcaşile Yerleşkesinde Gemi İnşaatı Programında eğitim gören Çağılber KAVAS'ın, Öğr. Gör. Fatih Mehmet KALE danışmanlığında hazırladığı "Bakım ve Onarım Platformu" projesi “TÜBİTAK 2209-B “Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında kabul edildi.

Öğrencimiz ve Öğretim Elemanımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.