Yüksekokulumuzun Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü “Mezunlarımızla Söyleşi” etkinliği düzenledi

Yüksekokulumuz Park ve Bahçe Bitkileri Bölümü, Peyzaj ve Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Programı “Mezunlarımızla Söyleşi” etkinliği düzenledi. Söyleşiye Programımızdan mezun olup, Bartın Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümüne DGS ile geçiş yapan Funda ERGÜN BOYACI (2013 yılı MYO mezunu) ve Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümüne DGS ile geçiş yapan Alper BAYRAK (2018 yılı MYO mezunu) katılım sağlamıştır.

Mezunlarımız geçiş süresince yaptıkları çalışmaları ve edindikleri tecrübeleri 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimizle paylaşmışlardır. Karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden etkinliğe, Doç. Dr. Mustafa ARTAR ve Dr. Öğr. Üyesi Cevdet GÜMÜŞ katılarak öğrencilerimize düşüncelerini aktarmıştır.

Yüksekokulumuz olarak davetimizi kabul edip katılım sağlayan mezunlarımıza, öğrencilerimize ve hocalarımıza çok teşekkür ederiz.