Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimleri Yapıldı

Meslek Yüksekokulumuzda 2024-2025 Akademik Yılı oryantasyon eğitimleri 3-4 Ekim 2024 tarihlerinde Ağdacı ve Kurucaşile Yerleşkelerinde gerçekleşti.

Bartın Meslek Yüksekokulu bölümlerinin oryantasyon eğitimlerine Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ ve Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Hasan ASLAN ve Öğr. Gör. Nur Selin DUR katılım sağladı. Yapılan tanışmanın ardından Prof. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ; karar alma süreçlerine öğrencilerin katılımı, öğrenci temsilciliği, öğrenci projeleri, ders değerlendirme anketleri, RİMER, oryantasyon rehberi, birim web ve sosyal medya sayfaları, akademik danışmanlık, genel temizlik ve enerji tasarrufu konuları hakkında bilgilendirme yaptı.
  • TÜBİTAK 2209-A/B Proje Eğitimi Düzenlendi

• BARÜ’den Dr. Çiğdem Yerli, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülünü” aldı

• Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimleri Yapıldı

• Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’ye Profesörlük Tebriği