image/svg+xml
image/svg+xml

Yüksekokulumuz Tasarım Öğrencileri Bartın Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı Duvarlarını Resimledi

Yüksekokulumuz Grafik Tasarım Programı öğrencileri Amasra’da Bartın Valiliği Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığında bulunan duvarları İllüstrasyon” dersi kapsamında resimlendirdi.

Sahil Güvenlik teşkilatının içeriğine ve ruhuna uygun çalışmaların yapıldığını belirten ders sorumlusu Öğr. Gör. Murat Sarı, “Sınıf ortamı dışında öğrencilere üst düzey becerileri kazandırmayı amaçlayan “Otantik Öğrenme” yöntemi ile dersimizi gerçekleştirdik. Böylece öğrencilerimiz resmin uygulanacağı ortamın atmosferine uygun bir çalışmanın nasıl yapılabileceği konusunda güzel bir deneyim kazanmış oldu “ dedi.

alışmaların sona ermesinden sonra Bartın Valiliği Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı tarafından öğrencilere ve akademik personele teşekkür belgesi takdim edildi. Yapılan çalışmaları başarılı bulduğunu belirten Bartın Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı Lojistik Şube Müdürü Sg. İk.Yzb. Yavuz Güvendi öğrencilere ve akademik personele teşekkür etti. Sarf ettikleri yoğun çabalarından dolayı öğrencileri tebrik eden BMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Bakır, “Bu güzel çalışmanın gerçekleştirilmesindeki katkılarından dolayı başta ders sorumlusu Öğr. Gör. Murat Sarı’ya, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nebi Arslan ile Öğr. Gör. Mustafa Semih Saraoğlu’na, bu fırsatı bize veren Bartın Valiliği Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Sg. Yrb. Gökmen Gücüyen ve misafirperverliklerinden dolayı komutanlık personeline teşekkür ediyorum ” diye konuştu.