Yüksekokulumuz Komisyonlarıyla 2022 Yılı Faaliyetleri Değerlendirildi

Bartın Meslek Yüksekokulumuz komisyon başkanlarıyla 2022 yılı değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi. Toplantılarda komisyon başkanları, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi'e 2022 yılı faaliyet raporlarını sundu.

Komisyonların faaliyetlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantılarda 2023 yılı hedefleri değerlendirildi.

Toplantılar sonucunda komisyon faaliyet raporlarında yer alan sorunlar ve çözüm önerilerine yönelik PUKÖ döngüsünün devam etmesi kararı alındı.
  • Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi (Ocak 2023)

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Ocak 2023)

• Yüksekokulumuz Grafik Tasarım Programı ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı arasında işbirliği planlama toplantısı yapıldı.

• Yüksekokulumuz Komisyonlarıyla 2022 Yılı Faaliyetleri Değerlendirildi

• Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencilerimizden "Kitap İyileştirir" Kampanyasına Destek

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Aralık 2022)

• Akademik Araştırma, Uygulama ve Güncel Gelişmeler Kitabı Yayımlandı