image/svg+xml

BARÜ 2024-2028 Stratejik Plan hazırlık çalışmaları kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Grafik Tasarımı Programı ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlığınca ortak faaliyet yürütmek amacıyla işbirliği planlama toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya öğrencilerimiz, danışman öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Murat SARI ve Öğr. Gör. Şevval AY ile Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ katılım göstermişlerdir.

Yapılan işbirliği planlama toplantısında Stratejik Plan, İdare faaliyet raporu ve diğer kurumsal raporlarda özellikle sayfa dizaynı, kapak, tasarım ve raporların web kitap çalışmalarında örnek uygulamalar yapılarak Strateji Geliştirme Daire Başkanlığına sunulmasına karar verildi.
  • Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi (Ocak 2023)

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Ocak 2023)

• Yüksekokulumuz Grafik Tasarım Programı ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı arasında işbirliği planlama toplantısı yapıldı.

• Yüksekokulumuz Komisyonlarıyla 2022 Yılı Faaliyetleri Değerlendirildi

• Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencilerimizden "Kitap İyileştirir" Kampanyasına Destek

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Aralık 2022)

• Akademik Araştırma, Uygulama ve Güncel Gelişmeler Kitabı Yayımlandı