image/svg+xml
image/svg+xml

Yüksekokulumuzun Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bartın Tarım ve Orman İl Müdürü ile ‘Mezunlarla Söyleşi’ Etkinliği Düzenledi

Yüksekokulumuz Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü ‘Mezunlarla Söyleşi’ etkinliğine, Bartın Meslek Yüksekokulu Teknik Programlar Seracılık Programı’ndan 2000 yılında mezun olan Bartın Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Yasin ÖNDER konuşmacı olarak katılmıştır. 05.04.2021 Pazartesi günü Saat 14.00’de Video konferans yoluyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Öğretim Elemanları, Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde görevli Ziraat Yüksek Mühendisi Mutlu Keleş ve 35 öğrenci katılmıştır.

Bölüm öğrencilerimiz için önemli bir rol model olan Bartın Tarım ve Orman İl Müdürü Sayın Yasin ÖNDER toplantıda, bölümümüzde aldığı eğitimin kendisine ve meslek hayatındaki kariyerine katkılarından bahsederek teşekkürlerini iletmiştir. Sayın ÖNDER, dikey geçiş sınavını kazanarak Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesini kazanarak Ziraat Mühendisi olduğunu, bölümümüzde aldığı eğitimin daha sonraki eğitim hayatına çok değerli kazanımlar sağladığını ifade ederek memnuniyetini dile getirmiştir. Yaklaşık 1,5 saat süren söyleşide, Ülkemiz ve Bartın ili tarımsal faaliyetlerinin günümüz ve geleceği hakkında öğrencilerimizin merak ettiği konularla ilgili sorularını cevaplayan Sn. ÖNDER, ‘Tüm canlıların geleceğini kurtarıcı mesleğin Tarım’ olduğunu vurgulamıştır.

 Toplantı, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Cevdet GÜMÜŞ’ ün ve Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’nin Sayın Yasin ÖNDER’e etkinliğimize katılımı ve çok değerli tecrübelerini paylaştığı için teşekkürleri ve iyi dilekleri ile sona ermiştir.