Yüksekokul Kurulu Toplantısı İç Paydaşımız Öğrencilerimizin Katılımıyla Gerçekleştirildi

Bartın Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2022 Cuma günü saat 10.00'da gündem maddelerini görüşmek üzere çevrimiçi olarak  gerçekleştirilmiştir. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ başkanlığındaki toplantıya Yüksekokulumuz bölüm başkanları ile 1. ve 2. sınıf öğrenci temsilcileri katılmıştır.

Toplantıda aşağıdaki konular görüşülmüştür,

1- 2021-2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi eğitim-öğretim sürecine ilişkin iç paydaşlarımızdan olan Yüksekokulumuz öğrencilerine ait görüş ve önerilerin, öğrenci temsilcilerinin katılımıyla Bölüm Kurulu toplantılarında görüşülerek yapılan analizlerinin değerlendirilmesi neticesinde; sürece dair belirlenen sorunlara yönelik çözüm önerilerinin PUKÖ kapsamında gerçekleştirilip gerçekleştirilmediği hakkındaki durum analizinin Yüksekokulumuz 1’inci ve 2’nci sınıf öğrenci temsilcilerinin katılımıyla görüşülmesi.

2- Üniversitemiz akademik birimlerince oluşturulan danışma kurullarındaki temsilcilerin değişmesi durumunda güncel tutulması amacıyla birimlerce revize edilebileceğine ve revizelerin dışında her yılın Haziran ve Aralık aylarında genel güncellemelerin yapılarak Üniversitemiz Senatosuna sunulması gerektiğine dair 04/08/2022 tarihli ve 2022/13-07 sayılı Senato Kararı uyarınca; Yüksekokulumuz Danışma Kurulu genel güncellemesinin yapılması.
  • “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)

• Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

• 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi