Yönetim ve Organizasyon Bölümü “Girişimcilik, Liderlik ve Takım Çalışması” Semineri Düzenledi

Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü tarafından 02.06.2022 tarihinde saat 14:00'da  “Girişimcilik, Liderlik ve Takım Çalışması” konulu bir seminer gerçekleştirildi.

Seminere Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, konuk eğitmen Oğuzhan ÖZHAN, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Oğuzhan ÖZHAN etkin bir liderin sahip olması gerekli özellikleri, takım çalışması için gerekli koşulları ve girişimciliğin önemini fotoğraf ve video sunumları ile destekleyerek anlattı. Öğrenciler ve konuklar renkli anlatımı ilgiyle dinledi.

Seminer bitiminde Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi tarafından Oğuzhan ÖZTÜRK’e teşekkür belgesi ve plaket takdimi yapıldı.