Yeni Akademik Personele Oryantasyon Eğitimi

Bartın Meslek Yüksekokulumuz ailesine yeni katılan akademik personele uyum sürecini kolaylaştırmak ve akademik motivasyonlarını artırmak amacıyla oryantasyon eğitimi verildi.

Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Kadir Kayahan tarafından üniversitemiz ve meslek yüksekokulumuzu tanıtan bir sunum yapıldı.

Bilgisayar Programcılığı Programından Öğr. Gör. Fatih Dinç, İşletme Yönetimi Programından Öğr. Gör.  İrem Şahmutoğlu, Elektronik Teknolojisi Programından Öğr. Gör. Perihan Karaköse ve Öğr. Gör.  Cumhur Topçuoğlu, Deniz ve Liman İşletmeciliği Programından Öğr. Gör. Ayşe Atabey ve Öğr. Gör. Songül Sarıalioğlu’nun katıldığı eğitimin sonunda kampüs içerisinde bulunan daire başkanlıkları seralar ve atölyeler gezildi.