Yazılımda Test Mühendisliği ve Otomasyon Etkinliği Gerçekleştirildi.

Bilgisayar Teknolojileri bölümü Kariyer günleri kapsamında 22.05.2024 tarihinde saat 17:00'a mezun öğrencilerimizden Dorukhan Ersöyleyen'in katılmıyla Yazılımda Test Mühendisliği ve Otomasyon etkinliği gerçekleştirildir. Sayın Ersöyleyen, mezun olduktan sonra kariyerinin basamaklarından bahsederek, yazılımda test mühendisliği ve otomasyon konularında bilgilendirmeler yaptı. Etkinlik soru ve cevaplarla devam etti.

Seminerin sonunda Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, Sayın Ersöyleyen'e teşekkür belgesi takdim etti. Bilgisayar Teknolojileri bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Aksu, Sayın Ersöyleyen'e teşekkürlerini iletti.

Sayın Ersöyleyen'e etkinliğe katılımları için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.
  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi