Uluslararası Halkla İlişkiler ve Kamu Diplomasisi Konuşuldu

Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ev sahipliğinde 24.05.2023 tarihi saat 15:00' da bir webinarda Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gaye Aslı Sancar Demren, Uluslararası Halkla İlişkiler ve Kamu Diplomasisi hakkında konuştu. Öğr. Gör. Cihangir Kasapoğlu moderatörlüğünde gerçekleşen webinara Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Avcı, öğretim elemanları, öğrenciler ve mezunlarımız katıldı.

Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Ayşe Genç Lermi "başta davetimize icabet eden Doç. Dr. Gaye Aslı Sancar Demren dahil olmak üzere bu webinarın gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. Webinarın konuğu olarak katılan Bölüm Danışma Kurulu Üyesi Ayhan Acar ise böyle anlamı etkinlerin çok önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.

Doç. Dr. Gaye Aslı Sancar Demren, kamu diplomasisinde yumuşak güç kavramı ve uluslararası ilişkilerde halkla ilişkilerin önemine değindi. Ayrıca, uluslararası ofislerin, Erasmus gibi değişim programlarının, kültür ve sanat diplomasisi, gastro diplomasi ve sağlık diplomasisinin önemli kamu diplomasisi araçları olduğunu vurguladı. Doç. Dr. Gaye Aslı Sancar Demren, etkinliğe yoğun katılım ve ilgiden memnuniyetini ifade etti.

Soru ve cevapların alındığı webinar Sancar Demren'e Bartın MYO Müdürü tarafından verilen teşekkür belgesinin ardından son buldu.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)