Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

Öğrenci ve Mezunlarla İletişim Komisyonu tarafından Bartın Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak 06.12.2022 tarihinde Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda gerçekleştirilen 2023 yılı Ulusal Staj Programı hakkında bilgi vermek ve başvuru aşamalarını anlatmak amacıyla ''Ulusal Staj Programı'' ve "Yetenek Kapısı" konularında Ağdacı Yerleşkesi konferans salonunda bilgilendirme eğitimi verilmiştir. Komisyon üyesi Doç. Dr. Hakan GÜNEŞ tarafından iki grup halinde düzenlenen etkinliğe staj koordinatörleri, birinci sınıf öğrencileri ve zorunlu stajını yapmayan üst dönem öğrencileri katılmıştır.

1.Grup (10:00-11:00) 2. Grup (14:00-15:00)
Organik Tarım  Bilgisayar Programcılığı
Peyzaj ve Süs Bitkileri   Muhasebe ve Vergi Uygulamaları
Halkla İlişkiler ve Tanıtım Turizm ve Otel İşletmeciliği