Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Öğrencileri İle Bartın Limanı’na Teknik Gezi Yapıldı

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Deniz ve Liman İşletmeciliği ve Marina ve Yat İşletmeciliği 1. sınıf öğrencilerinin katılımları ile 01.06.2023 tarihinde Bartın Limanı’na teknik gezi yapıldı.

Gezi sürecinde bizlere Bartın Limanı Kılavuz Kaptanı Sayın Tarık Erdim’e ve Danışma Kurulu Üyemiz Sayın Kaptan Hidayet Yasa eşlik etmiştir. Kuru yük gemisinde öğrencilere geminin işleyişi, geminin köprü üstündeki teknik ekipmanları, makine dairesi, yaşam mahalleri, acil durum ekipmanları ve yönetimi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Gezimize bölüm öğretim elemanları ve 21 öğrenci katılmıştır.

Teknik gezimiz kapsamında bizlere eşlik eden Sayın Kılavuz Kaptan Tarık Erdim’e ve değerli danışma kurulu üyemiz Kaptan Hidayet YASA’ ya değerli bilgilerini aktardığı için teşekkür ederiz.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)