Tasarım Bölümü Öğrencilerimizin Sergisi Yoğun İlgi Gördü

Yüksekokulumuz Tasarım Bölümü Grafik Tasarımı Programı öğrencileri tarafından Ağdacı yerleşkesi kütüphane binası fuaye alanında yıl sonu sergisi düzenlendi. Öğrenciler yıl boyu çeşitli dersler kapsamında yaptıkları çalışmaları sanat severlerle buluşturdu.

Sergide açılış kurdelasını Yüksekokulumuz Müdürü Doç.Dr. Ayşe Genç Lermi keserek öğrencileri yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. Sergiye Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Merve Akdağ, akademik, idari personelin yanı sıra öğrenciler ve sanat severler katıldı.

150’ye yakın çalışmanın sergilendiği etkinlikte eserlerin danışmanlığını yapan Tasarım Bölümü Öğretim Elemanlarından Bölüm Başkanı Öğr.Gör. Nebi Arslan, Öğr.Gör. Murat Sarı, Öğr.Gör. Mustafa Semih Saraoğlu ve Öğr.Gör. Şevval Ay davetlilere çalışmalar hakkında bilgiler verdi.