Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü öğrencileri Amasra Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın giriş duvarını illustrasyon çalışmaları ile renklendirdi. Tasarım Bölüm başkanı Öğr.Gör Murat SARI’nın koordinatörlüğünde yapılan çalışma ile tasarım bölümü öğrecileri 4 hafta süreyle Amasra Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın girişinde bulunan 50 metrelik duvar üzerinde renkli illustrasyon çalışması yaptı.

Yapılan çalışmanın tamamlanmasının ardından Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nda bir tören düzenlendi. Törende Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yarbay Yavuz DAYLAK Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr.Ayşe GENÇ LERMİ’yi tasarım bölümü öğretim elemanlarını ve öğrencileri misafir etti. Törende duvar illustrasyonu çalışmasında emeği geçen akademik personele ve öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

Törenin ardından Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı yetkilileri tarafından akademik personel ve öğrencilere Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı hakkında bilgiler verildi.
  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi