Sosyal Güvenlik Öğrencilerinden Bartın SGK’ya Ziyaret

Bartın Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı öğrencileri öğretim görevlileri Hasan Aslan, Kübra Sayaner ve Yunus Bayram ile birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bartın İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette önce İl Müdürü Ekrem Öztekneci ile görüşen öğrenciler Öztekneci ile yaz stajları hakkında fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Personel Şefi Güngör Yüksel’in SGK’nın yapısı ve görevleri hakkındaki sunumunu izleyen öğrenciler SGK’nın her birimini yerinde gözlemleyerek bu birimlerde yapılan işlerin içeriği konusunda yetkilileri dinlediler.

Öğrencilerinin çalışma hayatına yönelik alacakları kararlarda, çalışma ortamlarını gözlemlemede verimli bir ziyaret olduğunu belirten Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Bakır, gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı başta SGK İl Müdürü Ekrem Öztekneci olmak üzere tüm kurum personeline teşekkür etti.