Profesyonel Bilgisayar Destekli İç Mimari Tasarımı Eğitimi - ADEKO

Yüksekokulumuz, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü öncülüğünde 20 ve 21 Mayıs 2024 (Pazartesi ve Salı) tarihlerinde iki oturum halinde online "PROFESYONEL BİLGİSAYAR DESTEKLİ İÇ MİMARİ TASARIMI EĞİTİMİ – ADEKO" eğitimi düzenlendi.

İzmir Konak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Öğretmeni Sayın Gökhan ALAN tarafından verilen eğitim çok sayıda katılımcı tarafından izlendi. Açılış konuşmalarını Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ Hocamızın yaptığı eğitim webinarımız Yüksekokulumuz Mobilya ve Dekorasyon Programı öğrencileri, Üniversitemiz Orman Fakültesi Orman Endüsri Mühendisliği öğrencileri, mezunlarımız, Bartın'lı mobilya işletme sahipleri ve tasarıma meraklı birçok katılımcı tarafından ilgiyle takip edildi.

Eğitim sonunda bizlere bu eğitimi veren Gökhan ALAN Hocamıza Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Timuçin BARDAK Hocamız tarafından Müdürlüğümüzce hazırlanan teşekkür belgesini takdim edildi.
  • TÜBİTAK 2209-A/B Proje Eğitimi Düzenlendi

• BARÜ’den Dr. Çiğdem Yerli, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülünü” aldı

• Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimleri Yapıldı

• Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’ye Profesörlük Tebriği