Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğrencilerimiz Gastronomi Eğitimine katıldı

Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümümüz öğrencilerinden Damla TAŞPINAR ve Damla ÖZDEMİR, Bartın İl Özel İdaresinin " Güzelcehisar Turizm Köyü Altyapısını Güçlendiriyor" projesi kapsamında Bartın Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından düzenlenen Bartın Mutfağı ve Tanıtım etkinliğine katılmıştır. Etkinlikte Bartın Mutfağının yöresel ürünleri hazırlanılarak tanıtımı yapılmıştır.

Ayrıca bölümümüz öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR ve Öğr. Gör. Çağrı SÜRÜCÜ Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu As Başkanı Hüdaverdi AKGÜN ile birlikte Güzelcehisar Gastronomi Merkezini ziyaret etmişlerdir.