
-
Hakkımızda
-
Yönetim
-
Personel
-
Bölümler (Ağdacı Yerleşkesi)
-
Bölümler (Kurucaşile Yerleşkesi)
-
Oryantasyon Rehberi
-
Öğrenci İşleri
-
Öğrenci Değişim Programları
-
ÇAP (Çift Anadal Programı)
-
Uygulamalı Eğitimler
-
Engelsiz Meslek Yüksekokulu
-
Kalite
-
İç Kontrol
-
MEDEK
-
Risklerin Belirlenmesi ve Değerlendirilmesi
-
Hızlı Erişim
Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğrencilerimiz Gastronomi Eğitimine katıldı
Otel,Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümümüz öğrencilerinden Damla TAŞPINAR ve Damla ÖZDEMİR, Bartın İl Özel İdaresinin " Güzelcehisar Turizm Köyü Altyapısını Güçlendiriyor" projesi kapsamında Bartın Profesyonel Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından düzenlenen Bartın Mutfağı ve Tanıtım etkinliğine katılmıştır. Etkinlikte Bartın Mutfağının yöresel ürünleri hazırlanılarak tanıtımı yapılmıştır.
Ayrıca bölümümüz öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR ve Öğr. Gör. Çağrı SÜRÜCÜ Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu As Başkanı Hüdaverdi AKGÜN ile birlikte Güzelcehisar Gastronomi Merkezini ziyaret etmişlerdir.
Ayrıca bölümümüz öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR ve Öğr. Gör. Çağrı SÜRÜCÜ Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu As Başkanı Hüdaverdi AKGÜN ile birlikte Güzelcehisar Gastronomi Merkezini ziyaret etmişlerdir.