Ön lisans programlarında birinci Bartın Meslek Yüksekokulu’ndan oldu

2023-2024 Akademik Yılı mezuniyet töreninde başarılarını dereceyle taçlandıran öğrenciler ödüllendirildi.

Ön lisans programlarında birinci Bartın Meslek Yüksekokulu Organik Tarım Programı öğrencisi Sevde Dinç, ikinci Bartın Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programından Saffet Muhammed Zeybek ve üçüncü ise Bartın Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programından Buse Maden oldu.

Bartın Meslek Yüksekokulunda ise birinci Organik Tarım Programı öğrencisi Sevde Dinç, ikinci Bartın Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencisi Saffet Muhammed Zeybek ve üçüncü ise Sosyal Güvenlik Programı öğrencisi Gülcan Dalkıran oldu. Dereceye giren öğrencilere belge ve plaketleri takdim edildi.
  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi