Öğrencimiz Kongre’de Bildiri Sundu

Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencisi Büşra ÇALIŞKAN, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi tarafından bu yıl “İletişim” teması ile 22-24 Aralık 2021 tarihleri arasında düzenlenen 4. Mesleki Eğitim Kongresi’nde sözlü bildiri sundu.

Kongrede Öğrencimiz Büşra Çalışkan, Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan AVCI ile hazırladıkları "Dijital Medya Okuryazarlığı Kapsamında Doğru Bilgi Sorunsalı ve Propaganda: Sosyal Medya Paylaşımları Üzerine Bir İnceleme" başlıklı bildiriyi sunarken aynı oturumda Öğr. Gör. Dr. Cihangir KASAPOĞLU, "İletişim Araştırmalarının Dijital Dönüşümü: Metin Madenciliği" konulu bildirisini sundu.

Kongrenin son gününde ise Öğr. Gör. Özkan AVCI, "Halkla İlişkiler Alanında 2015-2019 yılları arasında yayınlanan doktora tezlerinin Ulusal ve Uluslararası Bibliyometrik Analizi" başlıklı bildirisini sundu.