Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

Yüksekokulumuz, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölümü öncülüğünde 20 ve 21 Mayıs 2024 (Pazartesi ve Salı günleri)tarihlerinde iki oturum halinde online olarak düzenlenen, Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç BAKIR'ın yaptığı ve İzmir Konak Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı Öğretmeni Sayın Gökhan ALAN tarafından verilen "PROFESYONEL BİLGİSAYAR DESTEKLİ İÇ MİMARİ TASARIMI EĞİTİMİ – ADEKO" eğitimi sonrasında, eğtime katılan öğrencilerimize "Eğitim Sertifikaları" Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Ayşe GENÇ LERMİ tarafından verildi.

Eğitimin düzenlenmesinde bizlerden desteğini esirgemeyen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Ayşe GENÇ LERMİ ile MYO yönetici ve çalışanlarına, eğitimi gerçekleştiren Gökhan ALAN Hocamıza, eğitim için gerekli tüm desteği veren ADEKO firması değerli yöneticileri Süha AKTAN ve Nuriye AKTAN ile ADEKO çalışanlarına teşekkür ediyoruz.
  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi