Öğrencilerimizden Bartın'da Bulunan Deprem Mağdurları için Açılan Sosyal Markete Gönüllü Destek

Bartın Valiliği koordinesinde Bartın’da konaklayan deprem mağdurlarının ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için açılan “Sosyal Market”te Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler programı öğrencilerimiz gönüllü olarak görev alıyor.

Bartın halkı tarafından bağışlanan gıda, ekmek, kıyafet, hijyen ürünleri, çocuk bezi ve mama gibi birçok ürünün depremzedelerin kullanımına sunulduğu markette ihtiyaçların karşılanması için büyük hassasiyet gösteriliyor.

Bartın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Türk Kızılay Bartın ve Genç Kızılay Bartın koordinasyonundaki çalışmalarda öğrencilerimiz ihtiyaç olduğunda dönüşümlü olarak gönüllülük faaliyetinde bulunuyor.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)