Öğrencilerimiz Geleceğe Nefes Verdi

Cumhurbaşkanlığı tarafından ilan edilen ‘Milli Ağaçlandırma Günü’ kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde 81 il, 2023 noktada 11 milyon fidan dikildi. Bu kapsamda Üniversitemiz Kutlubey Kampüsünde gerçekleştirilen törende öğrencilerimiz de fidan dikti. Fidan dikim töreninde öğrencilerimizle biraraya gelen Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun öğrencilerimizi kampanyaya katkılarından dolayı tebrik etti.

5 bin 48 fidanın 3 bin 925’ini Kutlubey Kampüsünde toprakla buluşturulduğu etkinlikte Rektörümüz öğrencilerimizle bir hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve diğer il yöneticilerimiz de öğrencilerimizle görüştü. Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Bakır ülkemizin geleceğinde önemli bir adım olan bu etkinlikte Yüksekokulumuz öğrencilerinin gönüllü olarak yoğun katılım göstermesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti.