Öğrenci Temsilcilerimizle Bahar Yarıyılı Anket Değerlendirmesi

02/04/2021 tarihinde saat 16:00‘da Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç.Dr. Ayşe GENÇ LERMİ Başkanlığında, 17 Bölüm Başkanı, 2 idari insan kaynağı ve 19 öğrenci temsilcisi ile “Güz Döneminin Değerlendirilmesi ve Bahar Döneminden Beklentileri” anket sonuçları değerlendirilmiştir.

Uzaktan eğitim sürecindeki sorunları en aza indirmek ve süreci en verimli şekilde yürütmek için, öğrencilerimize uygulanan “Güz Dönemi Değerlendirilmesi ve Bahar Döneminden Beklentiler” anket sonuçlarının paylaşıldığı toplantıda, öğrenci temsilcileri ve Bölüm Başkanlarının görüşleri değerlendirildi. Öğrenci temsilcilerimiz, Yüksekokulumuz ve akademik insan kaynağı hakkındaki memnuniyetlerini dile getirmişlerdir.  Toplantı Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’nin iyi dilek ve temennileri ile sona ermiştir.