Öğrenci Katılımlı Yüksekokul Kurulu Toplantısı Gerçekleşti.

Yüksekokulumuz bölümleri tarafından öğrenci temsilcilerimiz ve yüksekokulumuz Danışma Kurulu üyelerinin katılımıyla 2023-2024 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilen bölüm kurulu toplantılarında alınan kararların görüşüldüğü, 29 Kasım 2023 tarihli Akademik Kurul toplantısında ve Kasım 2023’te birim danışma kurulu toplantısında yapılan değerlendirmelere istinaden alınan kararlara yönelik gerçekleşme durumuna ait geri bildirim toplantısı 28 Mayıs 2024 tarihinde saat 15:30’da Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi başkanlığında çevrim içi olarak gerçekleşti.

Öğrenci katılımlı Yüksekokul Kurulu Toplantısına 2 müdür yardımcısı, yüksekokul sekreteri, 15 bölüm başkanı ve 30 öğrenci temsilcisi katıldı.
  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi