Öğr. Gör. Yunus Bayram’ın TÜBİTAK Doktora Bursu Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen 2211-A TÜBİTAK Genel Yurt İçi Doktora Bursu Programı 2020 yılı 2. dönem başvuru sonuçları açıklandı. Bu kapsamda tüm Türkiye’den yapılan çok sayıdaki başvuru arasından yapılan değerlendirmeler sonucunda; Bartın Meslek Yüksekokulumuz Mülkiyet ve Güvenlik Bölümü Sosyal Güvenlik Programı Öğr. Gör. Yunus Bayram’ın başvurusu kabul edilerek doktora bursu almaya hak kazandı.

Burs almaya hak kazanan araştırmacılarımızı tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, “Ülkemizin genç üniversitelerinden biri olarak öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için gayret sarf ederken, nitelikli büyümeyi de önceliyoruz. Bilimsel anlamda önemli bir yükseliş kaydederek ulusal ve uluslararası sıralamalarda üst sıralara tırmanırken başarılarımızı sürdürülebilir kılmak için de çalışıyoruz. Bu doğrultuda genç akademisyenlerimizin TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen program kapsamında desteklenmelerini oldukça önemli buluyorum. Öğretim elemanlarımızı ve öğrencimizi tebrik ediyor, elde ettikleri tecrübelerle Üniversitemize değer katacaklarına yürekten inanıyorum” dedi.

Bartın Meslek Yüksekokulu olarak hocamızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.