Öğr. Gör. Özkan Avcı “İnternet Galaksisi'nde Ekonomi Toplum ve İletişim” webinarında konuştu.

Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Özkan Avcı, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen “İnternet Galaksisi'nde Ekonomi Toplum ve İletişim” konulu webinara panelist olarak katıldı.

İspanyol Sosyolog Manuel Castells’in bir eseri olan İnternet Galaksisi teması altında gerçekleşen online söyleşide "Bugün yalnızca ağlar etrafında örgütlenmiş değiliz, enformasyon teknolojisinin iktidarda olduğu ağlar etrafında örgütlenmiş bulunuyoruz" diyen Castells'ten yola çıkarak internet dolayımıyla kurulan ağın ekonomiden siyasete, kültürden iletişime farklı yüzleri tartışıldı.

Bu alanda çalışmaları olan birçok akademisyenin biraraya geldiği söyleşide Öğr. Gör. Özkan Avcı internet tarihi konusunda konuştu. Yoğun ilginin olduğu etkinliğe birçok akademisyen ve öğrenci katıldı.