Öğr. Gör. İbrahim Aydaş Yüksekokul Ailemize Veda Etti

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü’nden Öğr. Gör. İbrahim Aydaş, Yüksekokul ailemize, beş yıllık akademik kariyerinin ardından veda etti.
Aydaş’a, yüksekokulumuz Sosyal Komitesi tarafından düzenlenen veda yemeğinde Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi plaket ve hediye takdim etti. Ayrıca Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezar Karaca da bölüm adına Aydaş’a bir plaket sundu.

Veda konuşmasında, üniversitemizde geçirdiği beş yılın kendisi için çok kıymetli olduğunu belirten Öğr. Gör. Aydaş, bu süreçte unutulmaz anılar biriktirdiğini ve yüksekokulumuzdaki akademik ve idari kadroyu bir aile olarak gördüğünü ifade etti. Mesai arkadaşlarına veda töreni için teşekkür eden Aydaş, birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, onları hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

Aydaş’a üniversitemize ve meslek yüksekokulumuza verdiği emek ve katkılardan dolayı teşekkür eder, yeni çalışma hayatında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.
  • TÜBİTAK 2209-A/B Proje Eğitimi Düzenlendi

• BARÜ’den Dr. Çiğdem Yerli, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülünü” aldı

• Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimleri Yapıldı

• Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’ye Profesörlük Tebriği