Mezunumuz Handenur Aslan, Kurumsal İletişim Alanındaki Deneyimlerini Paylaştı

Bartın Meslek Yüksekokulu (MYO)  10. Kariyer ve İstihdam Günleri kapsamında, Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ. (YEDAŞ)  Kıdemli Kurumsal İletişim Uzmanı Handenur Aslan'ı ağırladı. 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.30'da gerçekleştirilen webinar, öğrenciler ve katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Webinarda Handenur Aslan, YEDAŞ'ta başarıyla gerçekleştirilen projelerden ve kurumsal iletişimde başarılı olmak için sahip olunması gereken becerilerden bahsetti. Ayrıca, bu işin zorluklarını, kurumsal iletişim alanında gelecekte öne çıkacak trendleri ve dijitalleşme ile sosyal medyanın kurumsal iletişime etkilerini detaylı bir şekilde anlattı. Gelecekte kurumsal iletişim alanında kariyer yapmayı düşünen gençlere de önemli tavsiyelerde bulundu.

Etkinliğin moderatörlüğünü Pazarlama ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Cihangir Kasapoğlu gerçekleştirdi. Etkinlik boyunca öğrenciler, Handenur Aslan’a kariyer yolculuğu ve sektörel deneyimlerine dair sorular sorma fırsatı buldular.

Bartın MYO Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, etkinliğin gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti ve mezunumuz Handenur Aslan ile duyduğu gururu ifade ederek etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür etti. Öğrencilerin kurumsal iletişim alanında kariyer planlamalarına ışık tutacak önemli bilgiler ve ilham verici deneyimlerle dolu geçen programın sonunda Handenur Aslan'a teşekkür belgesi takdim edildi ve etkinlik sona erdi.

• BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi