Meslek Yüksekokulu İhtisaslaşma Komisyonu Kuruldu

Üniversitemizin İhtisaslaşma alanı olan “Akıllı Lojistik Bütünleşik Bölge Uygulamaları” kapsamında Meslek Yüksekokulumuzun Bilgisayar Teknolojileri bölümünde 2, Yönetim ve Organizasyon bölümünde 2, Ulaştırma Hizmetleri bölümünde 3, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümünde 1, Elektrik ve Otomasyon bölümünde 3 öğretim görevlisi 2020 yılında göreve başlamışlardır.

Meslek Yüksekokulumuzun multidisipliner akademik kadroya sahip olmasının sağladığı avantajı daha etkin ve verimli hale getirmek, ihtisaslaşma kapsamında yapılabilecek akademik faaliyetlerin artırılması amacıyla Meslek Yüksekokulu İhtisaslaşma Komisyonu’nu kurulmuştur. Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, MYO İhtisaslaşma Komisyonu ile 9.04.2021 Cuma günü yapılan ilk toplantıda komisyonun kurulma amacı ve hedeflerinden söz etmiştir. Toplantıda Komisyon Başkanı ve üyeleri ihtisaslaşma kapsamında yapılan çalışmalarından bahsetmiş yıl sonuna kadar daha farklı ve multidisipliner çalışmalar planladıklarını ifade etmişleridir. Toplantı Meslek Yüksekokul Müdür’ünün komisyona akademik faaliyetlerin artırılması için çalışmalara başlanması ve başarılar dilemesiyle sona ermiştir.