Meslek Yüksekokulları Müdürler Toplantısı

Yükseköğretim Kurulu tarafından  düzenlenen 15.12.2020 tarihli “Devlet Meslek Yüksekokulları Müdürler” toplantısı, değerli YÖK Yürütme kurulu üyeleri ve meslek yüksekokulu müdürlerinin katılımıyla e- konferans yöntemiyle gerçekleştirilmiştir.

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi ve YÖK MYO Komisyonu Yürütücüsü Prof. Dr. Ömer AÇIKGÖZ’ün başkanlığında yapılan toplantıda, salgın döneminde Meslek Yüksekokullarında Eğitim ve Öğretim,  Meslek Yüksekokullarının Sorunları ve Meslek Yüksekokullarında Uygulamalı Eğitimler ve ilgili çerçeve yönetmelikler değerlendirilmiştir.

Meslek yüksekokulları sorunları ve çözüm önerilerinin sunulduğu, oldukça verimli geçen bu toplantıya, üniversitemizi temsilen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ katılarak, üniversitemiz meslek yüksekokulunda karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerilerini aktarmıştır.