MARINEFEST’24 Denizcilik Festivali Düzenlendi

Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Denizcilik Kulübü öğrencileri, kulüp akademik danışmanı Öğr. Gör. Hidayet YASA ve Öğr. Gör. İrem BEBEK tarafından 29.05.2024 tarihinde 12:00-16:30 saatleri arasında öğrencilerin yıl içerisindeki birikmiş enerjilerini atmaları, hem okula veda eden yeni mezunlara hem de mevcut öğrencilere güzel birer anı bırakmak amacıyla kulübün 2023-2024 akademik yılı yılsonu etkinliği olarak MARINEFEST’24 Denizcilik Festivali düzenlendi.

Düzenlenen festivale Kurucaşile Kaymakamı Eda SEL, Kurucaşile Belediye Başkanı Uğur GÜNEŞ, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ, Amasra Liman Başkanı Haydar GÖKÇE, İlçe İdari Ve Mülki Amirleri, Bartın Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari insan kaynağı, Bartın Üniversitesi Doğa Sporları Kulübü akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Sevim Handan YILMAZ ve Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, Ulaştırma Hizmetleri Bölümü, Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü ve Turizm ve Seyahat Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin katılım gösterdi.

​Festival programı kapsamında düzenlenen plaj voleybolu, masa tenisi, halat çekme, el incesi atma, kano ve limbo müsabakalarında hem yarışmacılar için hem de izleyiciler için renkli dakikalar yaşanırken müsabakalar esnasında ve sonrasında ise Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencilerinden oluşan müzik grubu mini bir konser verdi.

​Festival sonunda müsabakaları kazanan öğrencilerimize ödülleri Kurucaşile Belediye Başkanı Uğur GÜNEŞ ve Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ tarafından takdim edilirken kazanan öğrencilerimize ödüllerine ek olarak festivalden anı kalması amacıyla kulübümüz öğrencileri tarafından yapılan paracord bileklik ve anahtarlıklardan da birer hediye takdim edildi.
  • TÜBİTAK 2209-A/B Proje Eğitimi Düzenlendi

• BARÜ’den Dr. Çiğdem Yerli, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülünü” aldı

• Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimleri Yapıldı

• Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’ye Profesörlük Tebriği