Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kalite Komisyonunun kararı doğrultusunda yeni oluşturulan toplantı gündem ve karar tutanaklarına ait formların bölüm kurul kararlarına uyarlanması ve UBYS üzerinden kullanılması hakkında Yüksekokulumuz Bölüm Başkanlarına yönelik Genel Sekreterlik Şube Müdürü Recep MEMUS’un katılımlarıyla 13 Mart 2024 Çarşamba günü saat 12.00’da Yüksekokulumuz Toplantı Salonunda bir eğitim düzenlenmiştir.

Eğitime 15 bölüm başkanı, 2 müdür yardımcısı, 2 idari insan kaynağı ve yüksekokul sekreteri katılmıştır.
  • Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)

• Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi