Kurucaşile Kaymakamı Muhammet GÜZEL’den Anlamlı Ziyaret

Kurucaşile Kaymakamı Muhammet GÜZEL, 06/07/2021 tarihinde Meslek Yüksekokulu Kurucaşile Yerleşkesine ziyarette bulundu.

Toplantıda; 2021-2022 Eğitim – Öğretim dönemi için, akademik insan kaynağı ve öğrencilerin karşılaşması muhtemel olan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Kurucaşile ilçesinin turizm potansiyeli değerlendirilerek Üniversitemiz ve yerel yönetimler iş birliğinde turizmin geliştirilmesi için bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantı, İlçe Kaymakamımız Muhammet GÜZEL’in yeni göreve başlayan Akademik ve İdari insan kaynağına başarı dilek ve temennileri ile sona erdi.

İlçe Kaymakamımız Muhammet GÜZEL’e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz.