image/svg+xml
image/svg+xml

Kod Adı Mavi Dergisi Yayım Hayatına Başladı

Bartin Gençlik Merkezi Gönüllü Gençlerinin olusturmus oldugu Kod Adi Mavi Dergisi yayim hayatina basladi. Derginin ana temasini Gençlik ve Edebiyat olusturuyor.

21.10.2022 tarihinde yapilan tanitim programina Bartin Gençlik ve Spor Il Müdürü Sayin Halil Akkas ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Muammer Kaya katilim sagladi. Sayin Halil Akkas konusmasinda dergi ekibi için 'Daha ögrenciyken vizyonu yüksek arkadaslarla çalismaktan hem kendi adima hem de kurumum adina çok mutluyum. Umarim bu çalisma diger gençlerimize de ilham olur.' dedi.

Konusmasina 'Bizim önceligimiz her zaman gençlerdir. Sizlerin destege ihtiyaci oldugu zaman hem gençlik merkezi olarak hem de il müdürlügü olarak çalismaya haziriz.' diyerek gençlerin çalismalarinda destegini esirgemeyecegini belirtti.

Derginin editörü Gönüllü Gençlik Lideri Elif Karlitepe yapmis oldugu konusmasinda derginin amacini "Tüm çabamiz aramizdaki mesafelere, dile, renge bakmadan gönülden bir bag kurabilmek. Birlikte olup güzellesen her sey gibi bizler de el ele verip bu yazilari sizlerle anlamlandirmayi amaçliyoruz" seklinde belirtti.
Bu dergi ile tarihe bir imza atmayi hedefleyen gönüllü gençler hedeflerine giden yolda en güçlü adimi Bartin Gençlik Merkezi sayesinde tanitim etkinligini yaparak gerçeklestirdi.

Derginin tanitim çalismalarina devam eden gençler Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Sayin Orhan Uzun'a da dergilerini takdim ederek onun görüslerini dinlediler ve görüsme sonunda hatira fotografi çektirdiler.

Derginin tasarimcilari Esra Abis ve Senanur Özdag’da hem bölümündeki akademisyenlere hem de MYO Müdürü Doç. Dr. Ayse GENÇ LERMI’ye dergiyi takdim ederek onun görüs ve önerilerini dinlediler.

Sayin MYO Müdürü Doç. Dr. Ayse GENÇ LERMI ögrencileri ile gurur duydugunu ve destege ihtiyaçlari oldugunda her zaman yanlarinda olacaklarini belirtti.
Dergi ekibinde Grafik Tasarim bölümü ögrencilerimizden Esra Abis ve Senanur Özdag tasarim, Türk Dili ve Edebiyati bölümü ögrencisi Elif Karlitepe editörlük, tarih bölümü ögrencisi Nazif Erdi Yanik yayin yönetmenligi görevini üstleniyor. Bu süreçte gençlere Gençlik Liderleri Gülsah Can ve Bayram Aydin destek oluyor.

Dergi yayim plani 81 ile gönderilecek sekilde belirlendi. Ek olarak derginin çevrimiçi ortamda e dergi olarak yayinlanmasi için gereken çalismalarin yapilmaya baslandigi belirtildi.
  • “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

  • İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)

  • Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

  • 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

  • Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR'in "Türkiye'deki İllerin Turizm Arz Kaynakları (Gezilecek Turistik Yerler)" kitabı yayımlandı

  • Lise Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret

  • İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Şubat 2024)

  • Göreve Yeni Başlayan İdari İnsan Kaynağına Oryantasyon Eğitimi Verildi

  • Lise Öğrencilerinden Yüksekokulumuza Ziyaret

  • “Gazze Soykırımı” Öğrenci Sergisi Düzenlendi