Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü organizasyonunda Bartın Aktıp Özel Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Refik Akmaz tarafından öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlamak, toplumsal farkındalığı artırmak ve engellilerle etkili iletişim kurma becerilerini geliştirmek amacıyla “Kendini Tanıma, Farkındalık ve Engellilerle İletişim” konulu etkinlik düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Konferans Salonunda 09/11/2023 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte toplumsal farkındalığı artırmak, öğrencilerin kendi güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmelerini sağlamak ve engellilerle sağlıklı iletişim kurabilme becerilerini geliştirmek adına Sn. Akmaz bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)