Kariyer Planlama Semineri Gerçekleşti

ByProtokol Dergisi İmtiyaz Sahibi Barış Yazıcı’nın konuşmacı olarak katıldığı “Kariyer Planlama Semineri” Ağdacı Yerleşkesinde 23 Mayıs 2024 tarihinde saat 13:30’da Ağdacı Konferans Salonunda gerçekleşti.

Seminerde Yazıcı, hayat öyküsü, tecrübeleri, anıları ve kariyerine başlama yolculuğundan bahsetti. Katılımcılara kariyer planlamasının ve mesleği sahada öğrenmenin önemini belirten Yazıcı, kariyer yol haritamızda iletişimin, sosyal ağlarımızın kuvvetli olmasının, ailemizin ve okul hayatımızdaki eğitmenlerimizin rollerinin önemli olduğunu söyledi.

Soru-cevapla devam eden seminerin sonunda Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, Barış Yazıcı’ya teşekkür belgesi ve plaket takdim etti.
  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi