image/svg+xml
image/svg+xml

İşyeri Uygulama Eğitimleri Kapsamında Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü İle Protokol İmzalandı

Bartın Üniversitesi ile Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü arasında eğitimde iş birliğini kapsayan ‘İşletmelerde Mesleki Eğitim Programı’ protokolüne imzalar atıldı. Protokol, Rektörlük Senato Salonunda düzenlenen törenle BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel tarafından imzalandı.

Protokole göre Bartın Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı öğrencileri, Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde 3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi kapsamında aldıkları teorik eğitimleri bir yarıyıl boyunca uygulamalı eğitim ile çalışma ortamında deneyimleyebilecek.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı toplantıda, protokol çerçevesinde çeşitli projelerde yapılacak iş birliğinin bundan sonraki süreçte de devam ettirilmesine karar verildi. BARÜ Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, ‘Sosyal Güvenlik Haftası’ dolayısıyla Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel ile birlikte bulunan kurum heyetini tebrik ederek, anayasa ile güvence altına alınan sosyal güvenlik hakkının kullanılmasında kurumun nitelikli ve özverili çalışmalar yürüttüğünü de belirtti.

Rektör Uzun, “Türkiye’nin en önemli kurumlarından biri olan SGK ile kamu sektörüne nitelikli insan kaynağı istihdamı noktasında ortak hedefler için ‘İşletmelerde Mesleki Eğitim Programı’ geliştirdik. Gerek özel sektör gerek kamu kuruluşlarıyla imzaladığımız anlaşmalar ile her bakımdan nitelikli mezunlar yetiştirmenin temelleri atıyoruz. En kıymetli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunun bilinciyle öğrencilerimizin mesleklerinin uygulamaya yönelik kısımlarını öğrenme fırsatına sahip olmalarını önemsiyoruz. Bu düşüncelerle kıymetli katkıları için Bartın Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sayın Mustafa Şaban Çengel’e, kurumsal ilerleyişimizdeki özverili çalışmaları için Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Sayın Selçuk Gümüş ile birlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mustafa Şaban Çengel ise, eğitim alanında yapılan iş birliğini başka alanlarda da devam ettirme arzusunda olduklarını dile getirerek protokolün hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
  • TÜBİTAK 2209-A/B Proje Eğitimi Düzenlendi

  • BARÜ’den Dr. Çiğdem Yerli, “ODTÜ Yılın Tezi Ödülünü” aldı

  • Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimleri Yapıldı

  • Müdürümüz Prof. Dr. Ayşe GENÇ LERMİ’ye Profesörlük Tebriği

  • Yüksekokul Sosyal Komite Komisyonu Tarafından Akademik İnsan Kaynağımıza Kahvaltı Etkinliği Düzenlendi

  • Öğr. Gör. İbrahim Aydaş Yüksekokul Ailemize Veda Etti

  • Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı (Eylül 2024)

  • 2023-2024 Bahar Dönemi Akademik Danışmanlık Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

  • Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı