İşletme Yönetimi Öğrencilerine Muhasebe Programı Sertifikası

Yüksekokulumuz, İşletme Yönetimi programında uygulamalı olarak yapılan Bilgisayarlı Muhasebe dersi kapsamında başarılı olan 21 öğrenci sertifika almaya hak kazandı. Aldıkları ETA SQL Muhasebe Programı Eğitim sertifikası ile öğrencilerin kariyerlerine bir adım daha önde başlayacağını belirten Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kıvanç Bakır, ."Eğitimlerin verilmesinde emeği geçen Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Gülay Şener Uzcan başta olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Sertifika almaya hak kazanan öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. " dedi.

Bir dönem boyunca aldıkları eğitim sonucunda başarılı olan öğrencilere sertifikaları İşletme Yönetimi Programından Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Gülay Şener Uzcan, Öğr. Gör. Ziya Ceylan ile Öğr. Gör. Hasan Yavuz tarafından verildi.