İş Yeri Uygulama Eğtimi (3+1) Bilgilendirme Toplantisi Gerçekleştirildi.

Bartın Meslek Yüksekokulu İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Komisyonu tarafından İşyeri Uygulama Eğitimi veren bölümlerin öğrencilerine staj hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

09.12.2022 tarihinde Tasarım, Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri, Elektrik ve Otomasyon bölüm öğrencileri için Ağdacı yerleşkesinde bulunan Bartın Meslek Yüksekokulu binasında, 15.12.2022 tarihinde Motorlu Araçlar ve Ulaştırma Teknolojileri Bölümü öğrencileri için de Kurucaşile ilçesinde bulun yüksekokul binasında yapılan bilgilendirme toplantılarında İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda öğrencilere 2022-2023 Bahar Dönemi İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) kapsamında gerekli olan formlar ve bu formların nasıl doldurulacağı, sürecin işleyişi ve diğer önemli hususlar hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca danışman öğretim elemanları tarafından öğrencilerin soruları cevaplandı.

Toplantıya İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Komisyonu Başkanı, komisyon üyeleri, danışman öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

• Kalite Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi (Ocak 2023)

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Ocak 2023)

• Yüksekokulumuz Grafik Tasarım Programı ile Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı arasında işbirliği planlama toplantısı yapıldı.

• Yüksekokulumuz Komisyonlarıyla 2022 Yılı Faaliyetleri Değerlendirildi

• Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Öğrencilerimizden "Kitap İyileştirir" Kampanyasına Destek

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Aralık 2022)

• Akademik Araştırma, Uygulama ve Güncel Gelişmeler Kitabı Yayımlandı