İş Yeri Uygulama Eğitimi Klavuzunu Öğrencilerimiz Tasarlıyor

Meslek yüksekokulumuzda Mobilya ve Dekorasyon Programı, Grafik Tasarımı Programı ve Gemi İnşaatı Programındaki öğrencilerimiz  3+1 İş yeri uygulama eğitimi kapsamında üniversitemizde ve farklı kurum ve kuruluşlarda 4. Yarıyılı uygulamalı eğitim görerek tamamlayacaklardır. Bu eğitim modeli ile öğrencilerimizin iş dünyasının ihtiyaç duyduğu teknoloji ve bilgilere sahip olarak yetişmesi ve istihdam olanaklarının arttırılması amaçlanıyor.

Bu kapsamda Meslek Yüksekokulu İş Yeri Uygulama Eğitim Kurulu tarafından 3+1 eğitim modeline tabi olan öğrencilerimize rehberlik etmek amacıyla Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulları İşyeri Uygulama Eğitimi Yönergesi’nde belirtilen hususlar doğrultusunda bir kılavuz, iş akış şeması ve sıkça sorulan sorular hazırlanmıştır . Kurul tarafından hazırlanan metinlerin görsel tasarımları ise Grafik Tasarım Programı 3+1 İş yeri Uygulama dersini üniversitemizde yapan öğrencilerimiz tarafından yapılmıştır. Kurumsal iç paydaşlarımız olan değerli öğrencilerimizin hazırladığı her biri birbirinden değerli tasarımlardan hangisinin kullanılacağına dair son kararı yine öğrencilerimiz verecek . Hazırlanan tasarımları 3+1 iş yeri uygulaması eğitimi gören tüm öğrencilerimizin oylamasına sunuyoruz. Beğendiğiniz tasarımı bu bağlantıdan oylayabilirsiniz.

Anket için Tıklayınız...