İş Hayatında Etkili İletişim Eğitimi Verildi

Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğr. Gör. Dr. Cihangir Kasapoğlu tarafından "İş Hayatında Etkili İletişim" konulu bir eğitim verildi.

Bartın Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü ev sahipliğinde 31 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilen seminere Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hacer Yalnız Dilcen, öğretim elemanları, idari insan kaynağı ve öğrenciler olmak üzere yaklaşık 100 kişi katıldı.

Kişisel imaj, iş hayatında sözlü ve sözsüz iletişim, protokol kurallarının anlatıldığı etkinlik sonrasında Bartın Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi tarafından Öğr. Gör. Dr. Cihangir Kasapoğlu’na teşekkür belgesi verildi.