İç Kontrol İzleme Ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Bartın Meslek Yüksekokulumuzda İç Kontrol İzleme ve Değerlendirme Komisyon toplantısı Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi’nin Başkanlığında 07 Haziran 2021 tarihinde 4 komisyon üyesi ve 1 İç Kontrol Uzman Yardımcısının katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda toplam kalitenin temelinde yatan sürekli geliştirme ve iyileştirmenin yönetilerek düzenli, tutarlı ve ölçülebilir çalışmaların yürütülmesi ve izlenmesi amacıyla oluşturulan iç kontrol formlarının ve eylem planının revize edilmesi görüşüldü.

Toplantı, Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi’nin toplantıya katılım sağlayan Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı İç Kontrol Şube Müdürlüğünden İç Kontrol Uzman Yardımcısı Nihan Ordu’ya katkılarından dolayı teşekkür etmesiyle son buldu.