Halkla İlişkiler ve Tanıtım Öğrencilerinden Sosyal Sorumluluk Örneği

Yüksekokulumuz Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Sınıf öğrencileri, Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın oluşturacağı kütüphane için “Oyuncak” bağışında bulundular.

Bartın Valisi Sinan Güner’in eşi Uzm.Dr. Beyhan Güner’in girişimleriyle, Bartın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın geçtiğimiz haftalarda başlattığı “Oyuncak” kampanyasına ilk bağış, Öğr. Gör. Özkan Avcı öncülüğünde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencileri tarafından yapıldı. Gerçekleştirilen etkinlik kapsamında oyuncak kütüphanesi için alınan oyuncaklar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın Valilik Proje Uygulama Merkezinde eğitim gören 4-6 yaş grubu öğrencilere teslim edildi. Bartın Valisi Sinan Güner’in eşi Uzm.Dr. Beyhan Güner ile Vakıf Müdürü Feridun Güler’in bulunduğu etkinlikte oyuncaklarla doyasıya oynayan minik öğrenciler, üniversitede okuyan ağabeylerine ve ablalarına teşekkür etti. Üniversite öğrencileri ile minik öğrenciler oyunlar oynayıp gönüllerince eğlendiler. İlk resmi bağışın yapıldığı etkinliğin sonunda hatıra fotoğrafı da çektirdiler.