Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEB Destekleri Semineri Gerçekleştirildi

Bartın Meslek Yüksek Okulumuzun, Yönetim ve Organizasyon Bölümü tarafından 15.05.2024 tarihinde Ağdacı Kampüsü Konferans Salonunda Girişimcilik, İnovasyon ve KOSGEB Destekleri Semineri gerçekleştirilmiştir. Seminerin açılış konuşmasını Yönetim ve Organizayon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Hasan YAVUZ gerçekleştirmiştir. Bartın KOSGEB İl Müdürü Gökhan AKDAĞOĞLU girişimciliğin önemi ve KOSGEB hakkında bilgiler vermiştir. Sonrasında KOBİ Uzmanı Ali Emre ÇULLU yenilenen KOSGEB destekleri hakkında bir sunum yapmıştır. BARÜ mezunu KOSGEB destekleri ile kendi işini kuran ENAPTECH Havacılık Ar-Ge firmasının kurucusu Selim Doğukan YOLCU ise başarı hikayesini ve tecrübelerini katılımcılarla paylaşmıştır. Katılımcılardan gelen soruların cevaplanması ile seminer tamamlanmıştır.
  • BARÜ Akıllı Sera Sistemleri ile Geleceğe Göz Kırpıyor

• Bartın Meslek Yüksekokulunda İşyeri Uygulama Eğitimi (3+1) Tamamlandı

• BARÜ’nün Projesiyle Su Kirliliğinin Çevresel Etkileri En Aza İndirilecek

• BARÜ’de Düzenlenen Panelde Tarımın Geleceği Konuşuldu.

• Birim Kalite Komisyonumuz Toplandı.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Haziran 2024)

• Danışma Kurulu Toplantısı(Geri Bildirim) Gerçekleşti

• Öğrencilerimize Adeko Eğitim Serfikaları Verildi

• Tasarım Bölümü Öğrencileri Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığı’nın Duvarını Renklendirdi