Gençlik Merkezi Etkinliği

Bartın Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik ''Gençlik Merkezi ve Genç Ofis Faaliyetleri Tanıtımı'' etkinliği gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz öğrencilerine Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bartın Gençlik Merkezi personelleri tarafından ''Gençlik Merkezi ve Genç Ofis Faaliyetleri Tanıtımı'' konusunda 27 Ekim 2022 Perşembe günü 10:00-12:00 saatleri arasında bilgilendirme etkinliği yapılmıştır. Ağdacı Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe 152 öğrencimiz katılım sağlamıştır.

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)

• Kurul Kararlarının UBYS Üzerinden Yazılması Hakkında Eğitim Gerçekleştirildi

• 2024-2028 Bölüm Stratejik Hedef ve Göstergelerinin Hazırlanması Konulu Toplantı Gerçekleştirildi

• Öğr. Gör. Dr. Gökhan EMİR'in "Türkiye'deki İllerin Turizm Arz Kaynakları (Gezilecek Turistik Yerler)" kitabı yayımlandı