"Fabrika Yönetim Süreçlerinde Kullanılan Robotik Otomasyon Sistemleri" Semineri Düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Elektronik ve Otomasyon Bölümü organizasyonunda Teklas Kauçuk San. ve Tic. A.Ş.'den Bakım Ekip Lideri Burak ÖZPINAR tarafından öğrencilerin kişisel gelişimine katkı sağlamak, Elektronik Teknikerliği hakkında tecrübe paylaşımı yapmak, firmanın işyeri uygulama eğitimi ve iş fırsatlarını aktarmak amacıyla “Fabrika Yönetim Süreçlerinde Kullanılan Robotik Otomasyon Sistemleri Semineri” etkinliği düzenlendi.

Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Konferans Salonunda 16/11/2023 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin kendi güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmelerini sağlamak adına Sn. Özpınar bilgi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı ve öğrencilerimizin sorularını cevapladı.

Sn. Özpınar'a Yüksekokulumuz Müdür Vekili Öğr. Gör. Nur Selin DUR tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

• Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)