“Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Marina ve Yat İşletmeciliği Programı Öğretim Görevlisi İrem BEBEK’in moderatörlüğünde aynı program öğrencisi Muhammet Enes KARAKAYA tarafından Yüksekokulumuz öğretim elemanlarına eğiticilerin eğitimi (PG.1.1.5) kapsamında, Web 2.0 eğitim araçlarının kullanımına yönelik 17 Nisan 2024 saat 12:30’da çevrimiçi olarak “Etkili Canva Kullanımı” eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitime 40 öğretim elemanı katılım sağlamıştır.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)