Emeklilik (Öğr. Gör. Esra AKAY TİRYAKİOĞLU)

Bartın Üniversitesi Bartın Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümünden Öğr. Gör. Esra Akay Tiryakioğlu, 23 yıllık akademik kariyerinin ardından emekliye ayrılarak üniversitemize veda etti. Tiryakioğlu’na Yüksekokulumuzda düzenlenen bir toplantıda Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi tarafından plaket takdim edildi. Ertesi gün yüksekokulumuz akademik ve idari personeli tarafından bir veda yemeği düzenlendi. Tiryakioğlu’na Müdürümüz Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi tarafından hediyesinin sunulduğu yemekte Muhasebe ve Vergi Bölümü adına Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sezar Karaca tarafından bir plaket verildi.

İki etkinlikte de duygusal bir veda konuşması gerçekleştiren Öğr. Gör. Esra Akay Tiryakioğlu, üniversitemizde ve meslek yüksekokulumuzda geçirdiği 23 yılın kendisi için çok değerli olduğunu, bu süreçte çok güzel anılar biriktirdiğini belirtti. Mesai arkadaşlarına gerçekleştirdikleri bu veda töreni için teşekkür eden Tiryakioğlu kendileriyle çalışmaktan memnuniyet duyduğunu ve onları unutmayacağını dile getirdi.

Tiryakioğlu'nun üniversitemize ve meslek yüksekokulumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür eden Doç. Dr. Ayşe Genç Lermi, kendisinin çok değerli bir akademisyen ve meslektaş olduğunu ifade etti. Tiryakioğlu’na emeklilik hayatında sağlık, mutluluk ve huzur dileyen Lermi, kendisini her zaman üniversitemizin ve meslek yüksekokulumuz ailesinin bir parçası olarak göreceğini söyledi.

Öğr. Gör. Esra Akay Tiryakioğlu’na, mesleğine ve üniversitemize olan değerli katkıları için teşekkür ederiz.
  • Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi (Nisan 2024)

• Öğr. Gör. Dr. Çağrı SÜRÜCÜ Hocamıza Veda Yemeği Düzenledi

• “Etkili Canva Kullanımı” Eğitimi Gerçekleştirildi

• İdari İnsan Kaynakları Toplantısı Gerçekleştirildi (Mart 2024)